HENRIETTE  VANDAL

KERAMIK  &  FORMGIVNING

HENRIETTE  VANDAL

KERAMIK  &  FORMGIVNING

BUTIKKEN

Som udgangspunkt laver jeg altid keramik med lysten som drivkraft! Mit værksted er og skal være en kreativ legeplads med plads til udforsknig og afprøvning af idéer og skøre indfald.

Samtidig forsøger jeg at holde mig selv en lille smule fast i mine arbejder og med henblik på salg arbejder jeg primært med følgende hjemmegjorte kategorier: 

UNIKA - brugsvenlig keramik i stentøj der også pynter - "one of a kind"

RAKU - keramik der pynter - "one of a kind"

 Brugsting (krus, serveringsskåle, tallerkener) -  keramik i stentøj - laves på bestilling

Du kan læse lidt mere om de enkelte kategorier her: KERAMIK 

Det bølger altid frem og tilbage med hvad lysten er til at lave og du vil derfor ikke altid finde ting til salg indenfor de enkelte kategorier. 


Bemærk at jeg til stentøj udelukkende anvender giftfrie materialer godkendt til madvarer. Materialer til RAKU er også giftfrie men grundet brændingsmetode ikke godkendt til madvarer. Jeg handler primært ved Sorring Ler og glasurene er fra CERAMA. At lave sine egne glasurer er et enormt spændene mens også tidskrævende arbejde, som jeg p.t. har valgt at nedprioritere.


 

Du er altid velkomme til at kontakte mig og finder  mine kontaktoplysninger her: KONTAKT

Jeg laver gerne ting på bestilling og hjælper også med råd og vejledning, hvis du ikke er HELT sikker på, hvad du er ude efter. Ønsker du at bestille større ting f.eks. med SIGNATUR, vil jeg typisk tilbyde at lave et par forskellige, som du kan vælge mellem - den eller dem du ikke vælger vil blive sat til salg her på siden. Du kan evt. blive inspireret på siden BILLEDER AF KERAMIK

Jeg opstarter aldrig en bestilling, før vi er helt enige om om størrelse, antal, dekoration og pris.