HENRIETTE  VANDAL

MANUVISION                  KERAMIK & DESIGN

HENRIETTE  VANDAL

MANUVISION                  KERAMIK & DESIGN

O M   M I G

Her på siden vil du primært kunne stifte bekendtskab med den del af mig, der er ManuVision-behandler og pottemager.

Men her ud over er jeg også: kvindelig fynbo bosat i Brabrand, mor til 2, bonusmor til 1, kæreste, datter, søster, boligejer, ingeniør og meget, meget mere. Alderen har sneget sig op på 50+, men det er jeg ikke blevet så meget klogere af .......

Jeg er sammen med min kæreste, vores to store fælles børn og bisse-katten bosat i eget gammelt hus under stadig renovering. Her er jeg så super priviligeret at have eget både behandlerrum og værksted.

Som rigtig mange andre har jeg i mange år bakset med, hvad JEG skulle med MIT liv. Hvad havde jeg lyst til, hvad havde jeg brug for og hvordan i alverden skulle jeg kunne gennemskue det, når jeg mest spejlede mig i andres forventninger og oplevelser af mig?

Med årene er det faldet mere på plads for mig og rent praktisk er min hverdag bygget op om, det jeg kalder:

60-30-30-kombinationen

Målsætningen er, at ManuVision og keramik skal fylde lige meget i min hverdag (hver 30%) og til sammen skal de fylde lige så meget som mit ingeniørjob (en 60% deltidsansættelse). Det bølger selvfølgelig i perioder, men jeg kan mærke, at jeg har det bedst, når jeg rammer denne fordeling.

 

 

Jeg sammenligner ofte fordelingen af min arbejdstid med en gammel 3-benet malkestol, hvor det ene ben er væsentlig længere end de to andre.

For mig er ingeniørjobbet det lange ben; det er her jeg skaber mig mit økonomiske fundament og jeg har brug for sikkerheden i at vide at jeg altid kan klare mig selv. Samtidig passer det meget mandsdominerede arbejdmiljø med en særdeles fri tone mig rigtig godt.

De to kortere ben er henholdsvis ManuVision og keramikken og hjælper mig med at holde balancen i livet. Via ManuVision finder jeg tilbage til mig selv og hver gang jeg behandler bliver jeg samtidig en lille smule klogere på mig selv.

Keramikken er min meditative lege-plads, hvor den sprudlende kreativitet, jeg har, får lov at udfolde sig.

 

Og præsic som malkestolen er optimal med sine 3 ulige ben, hænger mit liv bedst sammen, når jeg følger 60-30-30-kombinationen.

Jeg er tilsted i nuet, jeg er nærværende, opmærksom og omhyggelig, jeg kan fokusere og koncentrere mig om det, jeg er i gang med. Desuden er denne kombination med at sikre at jeg holder det løfte jeg har givet mig selv: jeg går ALDRIG ned med stress igen!

Til gengæld kommer jeg aldrig til at have en stor karriere som ingeniør, jeg bliver sikkert aldrig andekendt keramiker eller designer og du kan garanteret finde en ManuVision-behandler med mere erfaring end mig. Med årene har jeg heldigvis lært at det at være dygtigst ikke gør mig mere lykkelig.