HENRIETTE  VANDAL

KERAMIK  &  MANUVISION

HENRIETTE  VANDAL

KERAMIK  &  MANUVISION

V E L K O M M E N

VELKOMMEN til min verden med keramik og ManuVison.

I forsøg på at simplificere er jeg igang med at samle de to store fokusområder i mit liv her. Det er derfor ligegyldigt om du søger efter håndlavet og hånddekoreret keramik eller kropsterapi; du er kommet det HELT rigtige sted hen.

Jeg har en mange årig passion for keramik og arbejder primært med håndlavet brugsting i stentøj eller unika i stentøj eller RAKU. Det kan du læse mere om HER

Desuden er jeg ManuVision-terapeut og -træner og kan hjælpe dig, hvis du har kropslige eller personlige udfordringer. Det kan du læse mere om HER

 

Og ellers kan du læse mere om hvem jeg er HER


SIDSTE NYT

28.07.2021 // KERAMIK - DROP-IND-VÆRKSTED

DROP-IND-VÆRKSTED er en tilbud om at mødes over kreative arbejdeer - mit svar på den strikke-café. Du er velkommen til at medbringe dine egne kreative arbejder men du er også velkommen til (mod betaling) at bruge faciliteterne på mit værksted.

De næste måneder byder desuden på muligheder for undervisning og jeg har sat et par søndage af til RAKU-brænding.

Du kan læse mere HER og er selvfølgelig som altid velkommen til at kontakte mig for at høre yderligt. 

11.04.2021 // KERAMIK - TILBUD PÅ BESTILLINGER

I forbindelse med afslutningen af en giveaway på IG giver jeg 10% rabat på ALLE bestillinger der laves via hjemmesiden. Du får også 10% på varer der allerede findes nedsat under TILBUD.

Bemærk at der i forvejen er 10% rabat hvis du bestiller 4 eller flere identiske. Dvs. at du lige nu sparer 20% hvis du f.eks. bestiller 4 identiske krus eller sushi-tallerkener.

Tilbuddet gælder fra søndag den 11. april kl. 21.00 og frem til søndag den 25. april kl. 24.00

Du finder BUTIKKEN HER.

11.01.2021 // KERAMIK - OPRYDNINGSSALG

Skal du forkæles eller kan du bare ikke stå for et godt tilbud?

Her i starten af det nye år skal jeg have ryddet op på hylderne, så der kan blive plads til nye lækre sager. I butikken her på siden kan du derfor nu finde keramik til rigtig gode priser. Du kan både finde ting, der er sat ned, fordi de har stået længe på hylden og enkelte 2. sorteringer, der selvfølgelig er ekstra billige. Det vil tydeligt fremgå, om der er tale om 2. sortering.

Du finder BUTIKKEN HER