HENRIETTE  VANDAL

MANUVISION                  KERAMIK & DESIGN

HENRIETTE  VANDAL

MANUVISION                  KERAMIK & DESIGN

D R O P - I N D - V Æ R K S T E D

Drop-ind-værksted er et HELT uformelt tilbud om at mødes over kreative sysler, en kop kaffe og en snak.

I efteråret 2019 afholder jeg "drop-ind-værksted" hver tirsdag i lige uger. Man kan kommer og går som det passer; bliver 10 minutter eller hele aftenen, komme forbi for at lave noget, af nysgerrighed, for hyggens skyld eller bare for at mødes med andre kreative. 

Jeg har ikke lavet noget program men håber, vi kan skabe indholdet sammen. Mit værksted er indrettet til keramik og man er (mod betaling) velkommen til at benytte sig af mine materialer. Brændingerne dele vi også udgiftsmæssigt; der er både mulighed for at brænde stentøj og RAKU. Og skulle vi få lyst til at eksperimentere med glas, kan min ovn også klare dét

Man er selvfølgelig også mere end velkommen til at medbringe eget strikketøj, skitseblok eller noget HELT andet.

Som udgangspunkt underviser jeg ikke - vi deltager på lige fod og skaber indholdet sammen. Men jeg håber, vi kan hjælpe hinanden og selvfølgelig hjælper jeg gerne både, hvis du kunne tænke dig at komme igang med at arbejde med ler eller hvis strikketøjet driller.

Da mit værksted ikke er så stort, vil jeg rigtig gerne, hvis du vil give mig besked, inden du dukker op. På den måde kan jeg koordinere en smule og give besked, hvis jeg bliver rendt helt over ende med deltager eller bliver nødt til at aflyse af en eller anden grund.

Du kan give besked her på siden eller

mobil: 7178 9181

mail: henriettevandal@outlook.com