HENRIETTE  VANDAL

MANUVISION                  KERAMIK & DESIGN

HENRIETTE  VANDAL

MANUVISION                  KERAMIK & DESIGN

D R O P - I N D - V Æ R K S T E D

Så er DROP-IND-AFTENER planlagte for foråret 2020. Du kan læse nærmere herunder men bedes specielt bemærke at:

* senest en uge før planlagt DROP-IND-AFTEN kan du finde aftenes tema på IG og her på siden.

* du bedes tilmelde dig senest kl. 18 dagen før en DROP-IND-AFTEN, hvor du ønsker at deltage.

* fremadrettet kommer det til at koste 50,- at deltage pr. aften.


Drop-ind-værksted er et HELT uformelt tilbud om at mødes over kreative sysler, en kop kaffe og en snak.

I foråret afholder jeg "drop-ind-værksted" hver tirsdag i uger, der kan divideres med 4 - altså uge 4, uge 8 osv.

Man kan kommer og går som det passer; bliver 10 minutter eller hele aftenen, komme forbi for at lave noget, af nysgerrighed, for hyggens skyld eller bare for at mødes med andre kreative. 

Mit værksted er indrettet til keramik og man er (mod betaling) velkommen til at benytte sig af mine materialer både hvis man vil deltage sammen med mig (se herunder) og hvis man ønsker at arbejde selvstændigt. Brændingerne dele vi udgiftsmæssigt; der er både mulighed for at brænde stentøj og RAKU. Og skulle vi få lyst til at eksperimentere med glas, kan min ovn også klare dét

Aftenerne bliver min "legeplads" med tid afsat til teknikker, jeg ikke normalt arbejder meget med. Hvis du har lyst til at være med, er instruktion/undervisning i aftenens teknik gratis. Samtidig betyder det desværre, at jeg som udgangspunkt kun sparsomt hjælper med ting, der ikke falder ind under aftenes tema. Du er selvfølgelig stadig velkommen til at lave alt muligt andet - også med ler. Men jeg forventer, at du kan arbejde selvstændigt f.eks. ved drejeskiven.

Jeg fastlægger temaerne løbende og senest onsdag før en DROP-IND-AFTEN, kan du på IG og her på siden som minimum temaet for ugen efter.

 

 

Jeg har allerede planlagt de første aftener.

Den 21. januar skal der arbejdes med små skåle i pladeteknik. Det bliver HELT enkelt: plader der blot formes ved at trykke dem ned i et blød underlag eller plader der snittes op og samles, hvorved skålen formes.

Den 18. februar fortsætter vi med plader for at bygge fade eller skåle af flere plader, der er skåret til.

Man er selvfølgelig også mere end velkommen til at medbringe eget strikketøj, skitseblok eller noget HELT andet.

Da mit værksted ikke er så stort, vil jeg rigtig gerne, hvis du vil give mig besked senest kl. 18 dagen før DROP-IND-VÆRKSTED, hvis du dukker op. Samtidig vil jeg gerne vide, om du påtænker at deltage i det planlagte tema eller arbejder selvstændigt med ler - f.eks. ved drejeskiven. På den måde kan jeg koordinere en smule og give besked, hvis jeg bliver rendt helt over ende med deltager eller bliver nødt til at aflyse af en eller anden grund.

Kommer du på selve aftenen i tanke om, at du har lyst til at kigge forbi, er du stadig velkommen. Men så slå på tråden, så vi kan aftale nærmere. Jeg har aftenen afsat til at være på værkstedet, men er der inden tilmeldinger, vil jeg ikke love, at jeg sidder og venter på dig ;-) 

Du kan give besked her på siden eller

mobil: 7178 9181

mail: henriette@henriettevandal.dk