HENRIETTE  VANDAL

KERAMIK  &  MANUVISION

HENRIETTE  VANDAL

KERAMIK  &  MANUVISION

D R O P - I N D - V Æ R K S T E D

Så er planlægningen af DROP-IND-VÆRKSTED i foråret 2022 faldet helt på plads. Der bliver følgende muligheder for at kigge forbi:

* DROP-IND-VÆRKSTED. Som udgangspunkt arbejder du selvstændigt med egne kreative arbejder eller keramik. Der vil ikke være undervisning, men jeg har vejledninger, så du selv kan gå igang og selvfølgelig svarer jeg gerne på et spørgsmål eller to. Du tilmelder dig fra gang til gang og kommer og går som du har lyst. Dvs. du kan komme tideligt og blive hele aftenen eller bare kigge ind 10 min, hvis det passer dig bedst.

* DROP-IND-RAKU. Jeg har sat to søndage af til glasering og fælles RAKU-brænding. Du kan brænde ting, du har lavet på DROP-IND-VÆRKSTED, men du er også velkommen til at brænde ting, du har lavet hjemme/andet sted. Du får en god føling med RAKU og bliver en skøn oplevelse rigere.

Se info vedr. tilmelding nederst på siden.

TILMELDING VIA MAIL TIL HENRIETTE@HENRIETTEVANDAL.DK

Mit værksted er hyggeligt men småt og der er som udgangspunkt plads til 6 deltager pr. aften/modul. Der er tilmelding senest kl. 18 dagen før og til alle weekend-moduler senest kl. 18. torsdagen før. Du er først endeligt tilmeldt når jeg er vendt tilbage og du har betalt.  

Du kan vælge mellem følgende typer af tilmelding:

FRA GANG TIL GANG: tilmelding senest kl. 18 dagen før. Du kan vælge at medbringe dine egne kreative arbejder (strikketøjet, skitseblokke eller andet) og betaler så kun for deltagelse. Ønsker du at lave keramik betaler du for materialer og brænding og da du blot er tilmeldt én aften glaserer jeg dine ting, så du blot skal afhente efter aftale. PRIS for deltagelse 50,-//PRIS for materialer og brænding 150,-

KLIPPEKORT: Hvis du ønsker at komme gentagende gange, kan du vælge at købe et klippekort til 5 eller 10 aftener. Du kan bruge klippene til alle aftener/weekendmoduler og tilmelder dig, som du har lyst. Du er med i hele processen og glaserer selv dine ting. Jeg vil anbefale, at du tilmelder dig specifikke aftener ved køb af klippekort - jeg refunderer ikke ubrugte klip. Tilmelding senest kl. 18 dagen før. Pris 50,- pr. klip. Materialer/brændinger afregnes forud og efter forbrug.

DROP-IND-RAKU: Du kan tilmelder dig fra gang til gang eller bruge et klip fra klippekort. Tilmelding senest kl. 18 torsdag før. Har du betalt for brænding i forbindelse med DROP-IND-VÆRKSTED betaler du kun for deltagelse. Er dine ting lavet i forbindelse med brug af KLIPPEKORT eller har du medbragt dem, betaler du for din del af brændingen. PRIS 50,-. Evt afregning af glasur/brænding.

 

Kommer du på selve dagen eller aftenen i tanke om, at du har lyst til at kigge forbi, er du stadig velkommen, hvis der er plads. Men så slå på tråden, så vi kan aftale nærmere. Jeg har aftenen afsat til at være på værkstedet, men er der inden tilmeldinger, vil jeg ikke love, at jeg sidder og venter på dig ;-) 


DROP-IND-VÆRKSTED er et ønske om uformelle møder over kreative arbejder. Du er mere end velkommen til at medbringe dine egne ting (strikketøjet, perlerne, skitseblokken) men selvfølgelig er det oplagt at bruge de faciliteter mit værksted byder på. Som udgangspunkt skal du dog forvente at arbejde selvstændigt - der vil være vejledninger tilgængelige men ikke egentlig undervisning. 

Oplys meget gerne i forbindelse med tilmeldingen om du påtænker at lave keramik og hvad dit niveau er.