HENRIETTE  VANDAL

KERAMIK  &  MANUVISION

HENRIETTE  VANDAL

KERAMIK  &  MANUVISION

D R O P - I N D - V Æ R K S T E D

GRUNDET CORONA ER ALLE FORMER FOR DROP-IND FORELØBIGT AFLYST FREM TIL OG MED JULI 2021.

Så er planlægningen af efteråret 2020 DROP-IND-VÆRKSTED faldet helt på plads. Der bliver frem til jul flere muligheder for at kigge forbi:

* ÅBENT DROP-IND. Mandag kl. 18-22.30 den 24. august, 21. september, 19. oktober, 16. november og 14. december. Du tilmelder dig fra gang til gang og kommer og går som du har lyst. Dvs. du kan komme tideligt og blive hele aftenen eller bare kigge ind 10 min, hvis det passer dig bedst. Tilmelding senest dagen før kl. 18 via mail og overførelse af betaling. Pris 50,- pr. gang + materialer

* WEEKEND DROP-IND. 4 moduler pr. weekend: fredag 18-22.30, lørdag 9-13.30, lørdag 13.30-18 og søndag 9-?? (glasering og RAKU-brænding) den 2.-4. oktober og 4.-6. december. Man tilmelder sig ét, flere eller alle moduler fra gang til gang. Tilmelding senest torsdagen før kl. 18 via mail og overførelse af betaling. Pris 50,- pr. modul + materialer/brænding

* LUKKET DROP-IND. Mandag kl. 18-22.30 den 10. august, 7. september, 5. oktober, 2. november og 30. november. Du tilmelder dig ALLE aftener, men kommer og går selvfølgelig som du har lyst. Tilmelding snarest via mail og overførelse af betaling. Samlet pris for alle aftener 250,- + materialer.

Se info vedr. tilmelding nederst på siden.

 


Drop-ind-værksted er et HELT uformelt tilbud om at mødes over kreative sysler, en kop kaffe og en snak.

I efteråret udvider jeg "drop-ind-værksted" til hver anden mandag. Hver anden gang (altså hver 4. uge) er med fast tilmelding og forskudt af dette (altså også hver 4. uge) er med tilmelding fra gang til gang. Desuden åbner jeg to weekender med ét modul fredag, to moduler lørdag og ét modul søndag. Søndag er tænkt som en glaserings og RAKU-brændingsdag både med de ting vi laver fredag og lørdag men også gerne dine egne ting eller ting fra øvrige DROP-IND-AFTENER.

Man kan kommer og går som det passer; bliver 10 minutter eller hele aftenen, komme forbi for at lave noget, af nysgerrighed, for hyggens skyld eller bare for at mødes med andre kreative. 

Aftenerne bliver min "legeplads" med tid afsat til teknikker, jeg ikke normalt arbejder meget med. Hvis du har lyst til at være med, er instruktion/undervisning i aftenens teknik gratis.

Samtidig betyder det desværre, at jeg som udgangspunkt kun sparsomt hjælper med ting, der ikke falder ind under aftenes tema. Du er selvfølgelig stadig velkommen til at lave alt muligt andet - også med ler. Men jeg forventer, at du så kan arbejde selvstændigt f.eks. ved drejeskiven.

Jeg fastlægger temaerne løbende og senest onsdag før en DROP-IND-AFTEN, kan du på IG og her på siden som minimum finde et par ord om temaet for ugen efter.

Mit værksted er indrettet til keramik og man er (mod betaling) velkommen til at benytte sig af mine materialer. Brændingerne dele vi udgiftsmæssigt; der er både mulighed for at brænde stentøj og RAKU. Og skulle vi få lyst til at eksperimentere med glas, kan min ovn også klare dét.

Man er selvfølgelig også mere end velkommen til at medbringe eget strikketøj, skitseblok eller noget HELT andet.

Tilmelding via mail til HENRIETTE@HENRIETTEVANDAL.DK.

Grundet Covid-19 er der maks plads til 4 deltager pr. aften/modul. Der er tilmelding til de åbne mandags-aftener senest kl. 18 dagen før og til alle weekend-moduler senest kl. 18. torsdagen før. 

Samtidig vil jeg gerne vide, om du påtænker at deltage i det planlagte tema eller arbejder selvstændigt med ler - f.eks. ved drejeskiven. På den måde kan jeg koordinere en smule og give besked, hvis jeg bliver rendt helt over ende med deltager eller bliver nødt til at aflyse af en eller anden grund.

Kommer du på selve dagen eller aftenen i tanke om, at du har lyst til at kigge forbi, er du stadig velkommen. Men så slå på tråden, så vi kan aftale nærmere. Jeg har aftenen afsat til at være på værkstedet, men er der inden tilmeldinger, vil jeg ikke love, at jeg sidder og venter på dig ;-)