HENRIETTE  VANDAL

MANUVISION                  KERAMIK & DESIGN

HENRIETTE  VANDAL

MANUVISION                  KERAMIK & DESIGN

DELTAGELSE I JULEMARKED

24.10.2019

Jeg har trukket vejret dybt og meldt mig til et julemarked! Godt nok et lille lokalt et af slagsen, men det tæller også.

Jeg har haft overvejelsen i flere år men har aldrig fået mig taget sammen til at få det ført ud i livet. For mig er det altid en smule angstprovokerende at stille mig der ud, hvor jeg bliver synlig og kan opleve at blive "valgt fra" - i denne sammenhæng: ikke at sælge noget.

Som kropsterapeut forsøger jeg at finde overskuddet til at trække mig en smule tilbage og jeg kan se, at det garanteret har noget med et mindre selvværd at gøre. Min selvoplevelse er, at jeg kun er noget "værd", hvis andre synes om mig og de ting jeg laver.

Det er en problemstilling, jeg forsøger at arbejde med. Og for tiden gør jeg det ved at udfordre mig selv. Det giver nogle hak i tuden, men ganske langsomt oplever jeg jo også, at det ikke er farligt. At ligegyldigt hvad andre tænker, så kan jeg både bogstaveligt og i overført betydning kigge mig selv i spejlet og holde af det, jeg ser. 

Så ligegyldigt om jeg sælger noget den 8. eller blot bliver konfronteret med mit manglende selvværd vinder jeg ved at deltage.

Men kig endelig forbi. 

Der er mulighed for at finde håndlavet brugskeramik og RAKU-brændt julepynt og skåle. Måske finder du lige præcis den gave, som du står og mangler.