HENRIETTE  VANDAL

MANUVISION                  KERAMIK & DESIGN

HENRIETTE  VANDAL

MANUVISION                  KERAMIK & DESIGN

B L O G

Her kommer du til at finde kreativiteter & teknik, stort & småt, skidt & kanel i mellem hinanden. En blog om kreative sysler og et liv, der leves. 


24. oktober 2019

Deltagelse i julemarked

Jeg har trukket vejret dybt og meldt mig til et julemarked! Godt nok et lille lokalt et af slagsen, men det tæller også.

Jeg har haft overvejelsen i flere år men har aldrig fået mig taget sammen til at få det ført ud i livet. For mig er det altid en smule angstprovokerende at stille mig der ud, hvor jeg bliver synlig og kan opleve at blive "valgt fra" - i denne sammenhæng: ikke at sælge noget. 

LÆS MERE


Jeg har siden 2011 haft en blog med de kreative ting, jeg hele tiden arbejder med. De seneste år har jeg koncentreret mig mere og mere om keramikken og det har også fået lov til at fylde på bloggen.

I 2017 oprettede jeg desuden en blog omhandlende ManuVision. Mest fordi det var lettere for mig end at oprette en hjemmeside.

Jeg har således de senere år forsøgt at holde liv i to blogge og sammen med opdateringer på IG og FB går der efterhånden ALT for meget tid for mig med disse sociale medier. Det er jo indholdet og processerne i og omkring både ManuVision og keramik, ikke selve det at blogge, der interesserer mig.

Fremadrettet vil du her kunne finde det, jeg ellers ville dele på bloggene. Jeg kommer til at dele hvad tanker jeg har omkring selvudvikling og -indsigt og hvad jeg arbejder med på værkstedet ups and downs.  

På IG kan du desuden finde de hurtige billeder fra hverdagen; primært fra værkstedet. Min IG-konto finder du via linket herunder.