HENRIETTE  VANDAL

KERAMIK  &  MANUVISION

HENRIETTE  VANDAL

KERAMIK  &  MANUVISION

M A N U V I S I O N - B E H A N D L I N G

På dage, hvor jeg behandler, er der altid åbent til mit værkstedet, som også fungerer som mit venterum. Du er velkommen til at kigge dig omkring eller slå dig ned - der er vand og te/kaffe på bakken.

Jeg henter dig, når det er tiden for vores aftale.

Rent praktisk starter vi med en kort snak om dig, hvad der er dine særlige problemer og om der er noget specielt at være opmærksom på i forbindelse med netop dig.

Herefter tager du tøjet af, undtaget dit undertøj, lægger dig på briksen og får et dejligt tæppe over dig.

Under behandlingen arbejder jeg med dine spændinger og blokeringer i kroppen og vi har en løbende dialog om det vi begge mærker og oplever i forbindelse med behandlingen.

Efter behandlingen tager du tøjet på og vi runder af, om der er nogle generelle anbefalinger til dig og om der skal være et videre forløb.

Behandlingen får i øvrigt din krop til at udskille affaldsstoffer, så husk at drikke rigelig vand i det efterfølgende døgn.

- - 0 - 0 - 0 - 0 - 0 - -

Alle ManuVision-behandlere har fået den samme uddannelse og grundlæggende lærdom, men vi er selvfølgelig alle forskellige mennesker.

Samtidig har du din egen historie og behov og derfor kan en ManuVision-behandling variere fra behandler til behandler og fra gang til gang.